We gebruiken cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees er hier meer over.

Mauviel

Spaar mee voor deze unieke Mauviel 1830-collectie

De luxueuze Mauviel1830-collectie is een ode aan de Franse gastronomie: het land van kaas, wijn en heerlijk brood.
De pannen in deze collectie bestaan uit 3 lagen, wat een garantie is voor de kwaliteit.
Dit kookgerei vind je in speciaalzaken en wordt gebruikt door professionele koks vanwege de vele voordelen, zoals de perfecte warmte- geleiding en uitstekende stabiliteit.

Hoe werkt het?

Je ontvangt 1 Mauviel 1830-spaarzegel per aankoopschijf van € 10 in de Delhaize supermarkten en deelnemende AD en Proxy Delhaize winkels in België en Groothertogdom Luxemburg. Er zijn 2 manieren om te sparen: (1) Je kiest ervoor om fysieke spaarzegels te sparen.  (2) Je kan de spaarzegels voor deze Mauviel1830-collectie nu ook digitaal sparen! Activeer nu je digitale spaarkaart in de My Delhaize-app en je spaarzegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart bij elke aankoop van € 10 in een winkel of na betaling van je online bestelling. Vergeet niet je SuperPlus kaart te scannen! Wanneer je een volle spaarkaart hebt, activeer het product dat je wil in de app en geniet van je korting!
Tegen inruiling van een volle spaarkaart (10 zegels) geniet je van een korting tot 80%* op een product uit het Mauviel 1830-gamma. Mauviel 1830-spaarzegels worden uitgegeven van 17 november 2022 t.e.m. 18 januari 2023. Volle spaarkaarten kunnen ingeruild worden t.e.m. 1 februari 2023.

Ontdek de deelnemende Mauviel 1830-producten

*Zolang de voorraad strekt. - bekijk de actievoorwaarden

‹ Bekijk alle acties en promo's