We gebruiken cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, lees er hier meer over.

Masterchef

Koken zoals de koks dat doen in het bekende tv- programma MasterChef? Vanaf nu word jij Chef in eigen keuken met deze hoogwaardige messencollectie! Een veelzijdig assortiment dat de beste eigenschappen van zowel Westerse als Japanse messen combineert. Elk mes is individueel ontworpen voor zijn specifieke functie waarbij ieder mes ergonomisch gevormde handgrepen heeft, voor comfort en om vermoeidheid te minimaliseren. Het schuin verstevigde design zorgt voor volledig gebruik van de snijkant, precisiecontrole en een merkbaar scherper snijvlak. De collectie bestaat uit de beste reeks van kwalitatieve messen die elke keuken nodig heeft, voor zowel de beginnende als voor de meer gevorderde kok.

Hoe kan je sparen?

Vanaf 9 februari 2023 t.e.m. 22 maart 2023 ontvang je per aankoopschijf van € 10 een MasterChef-spaarzegel. Met 7 spaarzegels geniet je van een korting op een deelnemend product uit de professionele MasterChef-messencollectie. Volle spaarkaarten kunnen omgeruild worden t.e.m. 29 maart 2023. Er zijn 2 manieren om te sparen. Kies je ervoor om papieren spaarzegels te sparen? De zegels die je ontvangt moeten op de spaarkaart gekleefd worden. Een volle spaarkaart? Kies dan in één van de deelnemende winkels jouw product uit de professionele MasterChef-messencollectie die je hieronder terugvindt, geef je volle spaarkaart af aan de kassa en betaal het resterende bedrag. Je kan ook digitaal sparen! Bij het activeren van je digitale Spaarkaart in je MyDelhaize-app krijg je bovendien 3 zegels cadeau. Wanneer je een volle spaarkaart hebt, activeer je het product van jouw keuze in de app en geniet je van je korting bij het ophalen van jouw product in de winkel. Vergeet zeker niet eerst je SuperPlus kaart te scannen!

Ontdek de deelnemende MasterChef-producten

Alle messen zijn vaatwasbestendig, maar voor een langer behoud van de messen raden wij aan deze met de hand af te wassen.

*De kortingspercentages worden toegepast op de prijzen zonder zegels. De prijzen zonder zegels zijn de adviesprijzen van de fabrikant.
Actie geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad per winkel.

Bekijk de actievoorwaarden

‹ Bekijk alle acties en promo's